ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Βρείτε το IALNA Boutique Hotel

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται εντός της περίφημης καστροπολιτείας των Ιωαννίνων, δίπλα στην λίμνη Παμβώτιδα, σε ένα υπέροχο και πλήρως ανακαινισμένο κτίριο. Αφήστε το αυτοκίνητό σας σε ένα από τα δωρεάν parking που βρίσκονται εκτός του κάστρου και απολαύστε πεζός όλα τα αξιοθέατα και τις ομορφιές της πόλης.

Επισκεφθείτε το ξενοδοχείο μας και γνωρίστε το κάστρο των Ιωαννίνων, όπου μέρες ολόκληρες μπορείτε να περιηγείστε μέσα από τα στιβαρά τείχη ενώ, όπου και αν κοιτάξει κανείς, κάποιο εντυπωσιακό αξιοθέατο θα βρεθεί στο δρόμο του: η Εβραϊκή Συναγωγή, το Σπίτι του Πασά Καλού, το Σουφαρί Σεράι (18ος αι.), τα τουρκικά λουτρά (χαμάμ) και πολλά άλλα.

Πρόσβαση στο Ialna Boutique Hotel

Κάντε κλικ στο χάρτη για zoom

Οδηγίες πρόσβασης

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων από την κεντρική είσοδο του κάστρου των Ιωαννίνων, επί της οδού Αβέρωφ. Μπορείτε να μπείτε οδικώς μέσα στο κάστρο από αυτή την πύλη και να σταματήσετε για λίγο μπροστά από το ξενοδοχείο, ώστε να αφήσετε τις αποσκευές σας.

Όσον αφορά την στάθμευση του οχήματός σας, μπορείτε να το παρκάρετε σε ελεύθερες θέσεις parking που βρίσκονται ακριβώς έξω από τα τείχη του κάστρου και σε απόσταση λίγων μέτρων από το ξενοδοχείο. Επίσης, αν το επιθυμείτε, υπάρχει η επιλογή χορήγησης από το ξενοδοχείο μας ειδικής κάρτας στάθμευσης αυτοκινήτου εντός του κάστρου.

ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ ΣΤΟ IALNA BOUTIQUE HOTEL